Extempore eväshetki: Herkkukaakaolla lumimyräkässä

Hetken luulin, että kevät on tullut ja talvi joutuu väistymään. Ilokseni tänään tuli kunnon lumimyräkkä. Myrskyt ovat kiehtovia. Talvimyräkkä alkoi päivällä vihmoa kaupungilla kulkijaa niin, että kävellessä tuli villahousuja ikävä. Kutsuin Isän mukaan extempore kaakaolle meren rantaan ihmettelemään tuiskua ja tuulta.

ainekset-2

mukit

Taivaanranta oli lumimyräkän peitossa, tuuli ulvoi ja lumipöllysi kallioilla, kun kävelimme rantaan. Olin varustautunut nopeilla herkku kaakaoilla, jotka toimivat lämmikkeenä sekä herkkuna. Pidemmällä retkellä tämä kaakao on hyvä energiapommi. Herkkukaakaon juju on suklaassa, joka sulatetaan kaakaon joukkoon. Valitse omaa lemppari suklaata, minä valitsin tänään Pätkistä, nam!

Tarvitset:

  • kuumaa vettä termarissa
  • pussi kaakaota
  • herkkusuklaatasi ( nyt 1/2 pätkis/ hlö)

Mukit esille, kaikki ainekset mukiin ja sekoita hyvin. Herkuttele tuulen tuiverruksessa!

juomajuomassa

Kaisa

Categories: Yleinen

Tagged as: , , , ,

2 replies »

Vastaa