Uncategorized

Naistenpäivä uiden ja hiihdellen

Me päätettiin viettää naistenpäivä avantouimalla ja hiihtämällä. Yöllä oli satanut lunta ja hiihtoon on loistava keli. Aamut on ihana aloittaa virkistävällä uinnilla ja mikäs sen parempaa kun päivällä tehdä reipas hiihtolenkki ystävän kanssa.

image

image

Talviuinti virkistää aamutuimaan

Talviuinti, avantouinti on jo vanha keksintö ja moni suomalainen sitä harrastaa. Silti avannossa käymiseen tulee aina “Hyi kamalaa!”- kommentteja. Meillä avanto on ollut aamujen virkistys. Aamu-uinnista tulee loistava fiilis koko päivään.

 

image

Hiihdä laduilla tai umpihangessa

Hiihto on monipuolinen laji, jossa koko kroppa työskentelee. Hiihto mahdollistaa erilaisen etenemisen lumisessa maastossa. Metsäsuksilla voi koluta ja tutkia umpisia metsiä, luistelusuksilla edetä vauhdikkaasti latupohjia kuntoilumielessä ja perinteisillä suksilla hiihdellä laduilla tai vaikkapa järven jäällä. Me ollaan saatu kokeilla talven aikana erilaisia suksia ja hiihtomuotoja. Tänään Ella veteli hiihtolenkin pertsoilla ja Kaisa koulutti uusia tunturisuksien monoja vaelluksille.

image

image

Kävimme katsastamassa läheisen laavun, jolle pysähdyimme juomaan kupilliset kuumaa ja syömään valkosuklaata naistenpäivän kunniaksi!

Itseasiassa teimme yhdellä retkellä kaikki tähän astiset luontohaasteet. Eväät, jälkiä ja hiihtoa ja vielä ystävän kanssa, yllätimme itsemmekin! Tällä postauksella me haastetaan kaikki naiset talviuimaan! Selvitä oman kaupunkisi talviuintipaikat ja pulahda viileään veteen.

image

image

 

Categories: Uncategorized

Vastaa