Uncategorized

19. Luontohaaste: Kesäpäivän piknik

Piknikillä hengailu kuuluu kesään

Kesäpäivät lämpenevät ja aurinko antaa meidän nauttia säteistään. Tällä viikolla luontohaaste ottaa rennosti ja nauttii kesäpäivistä sekä herkullisista eväistä piknikin muodossa. Herkullisia eväitä voi nauttia lähiluonnossa ja vaikkapa puistoissa, auringon lämmittämällä kalliolla tai hiekkarannalla. Missä sinä vietät piknikkiä? Luontohaasteessa olemme niin uteliaita, että totisesti haluamme kurkata sinun eväskoriisi ja nähdä herkulliset eväät! 🙂

  1. Pakkaa piknikeväät koriin tai reppuun ja valitse täydellinen paikka herkkuhetkelle. Nauti herkuista esimerkiksi perheen kanssa, ihan vaan itseksesi tai ystävien parissa. Voit myös tehdä jollekkin yllätyspiknikin! 😉
  2. Herkuttele, hengaile ja nauti kesäpäivästä, tägää kuva piknikeväistäsi ja hetkestäsi #luontohaaste.

DSC_5572DSC_5571DSC_5583

Ulkona ruoka maistuu paremmalta, ota vinkit talteen!

Me luontohaasteen mimmit ollaan sitä mieltä, että aina on oiva tilaisuus piknikille. Ja kun ruoka kerran maistuu ulkona miljoona kertaa paremmalta, niin aina voi järjestää piknikin vaikka ihan lähellä kotiakin. Tässä saatte super koosteen meidän  herkuista. Näistä kuvista voi siis vapaasti kurkkia meidän eväiden sisältöön.

Kaisa on erityisen innostunut aamiaisen syömisestä (aina!!!! ja etenkin) ulkona, tällöin on hyvä idea tehdä mukaan vaikkapa pannukakkuja, joita voi sitten marjojen kera nauttia! Nam!

Ellan lempparipiknikkiin kuuluu ehdottomasti torilta ostetut tuoreet vihannekset, kuten nauriit ja porkkanat! Ja riippumattossa lokoilu on tietysti olennainen osa viihtyvyyttä ja kulkee myös kätevästi mukaan piknikille 😉

Leppoisaa kesäistä viikkoa ja aurinkoisia piknikhetkiä!

Kaisa ja Ella

p.s Ensi viikon haasteessa riittää vauhtia, joten kerätään voimia! 😉

 

 

Categories: Uncategorized

1 reply »

Vastaa