Miltä sinun Suomesi näyttää?

Onnea Suomi!

Kotimaamme luonto on kaunis ja monipuolinen. Pitkä maa tarjoaa vaihtelevat säät ja maastot luonnossa liikkujalle. Etelän kallioiset merenrannat vaihtuvat sisä- Suomen kauniiksi järvimaisemiksi, metsät synkkenevät idässä ja tunturit valloittavat kulkijan pohjoisessa. Neljä vuodenaikaa tarjoavat meille monenlaista säätä ja mahdollistavat luonnossa liikkumiseen monella eri tavalla. Talvella voimme liikkua lumikengillä tai suksilla, kun taas kesällä voimme mm. meloa ja patikoida. Suomi on kaunis maa jonka luonnon me kaikki näemme ja koemme eri tavoin. Millaisena sinun Suomesi on kauneimmillaan?

Luontohaasteena on esitellä kuvin ja tarinoin, miltä sinun Suomesi näyttää. Millaisena sen luonto, metsät ja vesistöt ovat sinulle kauneimmillaan? Jaetaan somessa kauniita luontokuvia, ihastellaan ja innostutaan toistemme kuvien kautta näkemään ja kokemaan uutta Suomen luonnossa. Innostutaan kauniin 100- vuotiaan maamme luonnosta!

Tägää kuvaasi #luontohaaste ja innostutaan toinen toistemme kuvista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä metsää rakastan.

Naavapartakuusia
suopursusoita
kivikkorinteitä
neulaspolkuja.
Rakastan iltaan hiljenneenä
kevään lauluja helisevänä
myrskyssä kohisevana.
Tätä karua
hoitamatonta.
Keloineen pahkoineen
lahorastaineen.
Tätä metsää rakastan.
Tätä maata.

Maaria Leinonen

DSC_0349DSC_0351DSC_5225

Meille Suomi on värikäs, monipuolinen, rauhallinen, tilava, puhdas ja rakas. Siellä on tilaa liikkua ja hengittää, seikkailla ja ihmetellä, harrastaa ja pysähtyä. Millainen sinun Suomesi on?

Hyvää itsenäisyyspäivää, Suomi <3

Categories: Yleinen

Tagged as: , , , ,

Vastaa