#Luontohaaste: Rakkaimmat retkeilyvarusteet

Marraskuun pimeys ja viileys johdattaa monet meistä hiljentymään sisätiloihin ja henkisesti  hiljalleen valmistautumaan talveen. Lämpimät kerrastot, takit, pipot ja hanskat kaivetaan esiin ja kenties hankitaan myös jotain uutta. Menneen kevään, kesän ja syksyn ulkoilu- ja retkeilyvarusteita on hyvä käydä viimeistään nyt läpi ja huoltaa niitä tarvittaessa. Likaiset pesuun, villaiset tuulettumaan, untuvat pöyhintään ja varustekaappi järjestykseen.

Peritty vai upouusi, untuva vai keinokuitu, paikattu, itse tehty tai lahjaksi saatu, turvallinen, voimauttava, lämmittävä vai jopa hengen pelastava? Mikä on sinun rakkain retkeilyvarusteesi ja miksi? Jaa meidän kanssa tägäämällä kuvaasi #luontohaaste sosiaalisessa mediassa.

Rakkain retkeilyvaruste – Ella

Rakkain retkeilyvarusteeni on puinen kuksani. Se sopii käteeni hyvin, vaikka onkin kulunut ja pesen sitä laiskasti. Se saa mieleni keskittymään juuri siihen hetkeen, kahvi- tai teekupposen tuomaan nautintoon, ympäristöön ja itseeni.

ella aamu

Rakkain retkeilyvaruste – Kaisa

Keltainen untuvatakki on kulkenut reissussa kuin reissussa jo usean vuoden ajan. Se on tarpeeksi ohut kesän retkille iltojen lämmikkeeksi ja talvisilla keleillä kuoritakin alla se tuo lisälämpöä. Takki pakkautuu pieneen ja on kevyt napata mukaan niin päiväretkelle kuin pidemmällekin vaellukselle. Takkia on korjailtu jo useampaan kertaan ilmastointiteipillä, kun nuotion kipinät ovat siihen sulattaneet pieniä reikiä. Takkia on pesty useasti, mutta pesun jälkeen pöyhittynä se taas toimii ja lämmittää. Voi sitä surua, kun jossain kohtaa tästä takista aika jättää!

26241138_10156517740746393_698737397_n

Categories: Yleinen

Tagged as:

Vastaa