Äitienpäivän #luontohaaste – Hemmotteleva jalkakylpy villiyrteistä

Mitä jos äitienpäiväkimppu näyttäisikin tänä vuonna tältä?

Silloin sen voisi sujauttaa hellivään ja rauhoittavaan jalkakylpyyn eli antaa äidille lahjaksi ilmaista ja helppoa hemmottelua 😊 Jalkahauteeseen sopii esimerkiksi kuvassa näkyvät mesiangervo ja vuohenputki, tai voikukan lehdet, männynneulaset, peltokorte ja koivun lehdet.

Mesiangervossa on punertava varsi

Tee näin: Kerää lähistöltäsi löytyviä, tunnistamiasi villiyrttejä. Kaada 1 litra kiehuvaa vettä 3 desilitran tuoreita yrttejä päälle. Tai vaihtoehtoisesti 1,5 dl kuivattuja yrttejä. Anna seisoa puolisen tuntia. Voit siivilöidä seoksen vatiin ja vaikka koristella sen jälkeen jalkakylvyn voikukilla. Lisää tarvittaessa viileää vettä. Anna äidin kylvytellä jalkoja sopivan lämpöisessä yrttivedessä vartin ajan 💗 Luonnon taikaa sekä yhteistä aikaa 😊✨

Koivunlehtiin tarvitsee maanomistajan luvan 🙂

Lähdetkö mukaan tähän äitienpäivähaasteeseen? Jaa kuva toteutuksestasi somessa hästägiä #luontohaaste käyttäen.

Mitä ihaninta äitienpäivää!

Categories: Yleinen

Tagged as: , ,

Vastaa