#Luontohaaste: Järjestetään kesäiset lettukestit!

Luontohaaste haastaa sinut järjestämään kesäiset lettukestit! Juhli kesää yhdessä ystäviesi tai perheesi kanssa lettuja paistellen ja maistellen. Lettu, lätty, räiskäle, ohukainen, plätti jne.. rakkaalla herkulla on monta nimeä. Oletteko koskaan tavanneet ihmistä, joka kieltäytyisi nuotiolla rapeaksi paistuneista letuista? Me ei olla, eikä me siis kieltäydytä lettukesteistä koskaan. Kutsu kaverit koolle tai vietä mökillä lettukestit iltapäivän ratoksi!

Lettutaikinan voi tehdä helposti valmiista jauhoseospusseista tai omalla herkkureseptilläsi. Voit tehdä taikinan mukaan retkelle pulloon ja napata retkireppuun. Pienet lettupannut kulkevat lyhyillä reissuilla kätevästi mukana eivätkä paina juuri mitään. Letut valmistuvat nopeasti tulilla tai trangian pannulla. Hyvä lasta kannattaa ottaa mukaan, jotta lettujen kääntäminen sujuu helposti. Toki kokenut lettukesteilijä harjoittelee myös letun heittämistä! Kuka on lettukestien mestariheittäjä?

Mitä sä laitat lettujen väliin tai päälle? Meille maistuu suomalaiset luonnon marjat. Osa tahtoo hilloja, kuten kestosuosikkia mansikkahilloa, jotkut syövät sokerilla ja toiset sulattavat suklaata lettujen päälle.

Jaa sun lettukestikuvat sekä sun lemppari lettutäytteet tägäämällä #luontohaaste ja inspiroidutaan toistemme kuvien kautta herkuttelemaan kesän kunniaksi!

Kesäterkuin: Kaisa ja Ella ♥️

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,

Vastaa