Koko perheen kevätbingo!

Kevät keikkuen tulevi tai oikeastaan aika vauhdilla ja varhain tänä vuonna etenkin eteläisessä Suomessa. Maasta pilkistää jo pieniä vihreitä uusia alkuja. Kevään lintujakin voi jo tarkkailla, Turussa esimerkiksi kiurut liihottelivat lenkkipolun varren pellolla jo viime viikolla. Vihreitä silmuja pilkistää puiden oksilla ja pikkulinnut laulavat varhain aamulla. Aurinko lämmittää ja leskenlehdet ovat puskeneet ylös maasta monin paikoin. Viimeistään nyt kannattaa aloittaa kevään tarkkailu ja tehdä kevätseurantaretki lähiympäristöön.

Kevätseurantaa ja kevätbingoa meille kaikille

Päätimme laatia seuraajillemme leikkimielisen bingon, jonka voi napata esimerkiksi ideaksi lasten kanssa toteutettavaksi. Voit tulostaa bingon alla olevasta linkistä, kopioida paperille piirtäen vastaavan tai ideoida ja askarrella yhdessä lasten kanssa omanlaisen bingon. Kevätbingo antaa meille aikuisillekin vinkkejä siitä, mitä juuri nyt voi tarkkailla luonnossa.

Piirrä itsellesi kuvan mukainen bingolomake tai nappaa linkin takaa: https://drive.google.com/open?id=1_JH_8PrQv_Xtu99JN7ZbO9N2aeVkek-0


Mukavia lähiretkiä kevätseurannan parissa! Avaa aistisi ja kuuntele, katsele ja haistele kevättä! Kevätseurantakuvat voi tägätä merkitsemällä somessa #luontohaaste ja me päästään mukaan teidän keväisiin puuhiin!

Categories: Yleinen

Tagged as:

Vastaa