Luontohaasteen retkitreeni

Moni miettii miten treenaisi ja pitäisi kuntoa yllä nyt, kun oma kuntosali on kiinni eikä jumppatunneille pääse. Erilaisia kotitreenejä löytyy netistä paljon, mutta mitäpä jos treenin toteuttaisikin lähiluonnossa hyödyntäen metsän ja retkeilyvälineesi? Me inspiroiduttiin ajatuksesta treenata lähiretkellä tai ainakin käyttää retkeilyvarusteita treenissä hyödyksi.

Pakkaa reppu ja lähde ulos, joko kotipihalle tai lähiluontoon. Nappaa mukaan ainakin solumuovinen makuualusta ja vesipullo. Treenin vaativuuden voit itse määritellä repun painon mukaan. Raskaampaa treeniä varten voit täyttää rinkan tai repun esimerkiksi useammalla täydellä vesipullolla. Reppu selässä kävely toimii hyvänä lämmittelynä kropalle. Valitse kiva treenipaikka ja nappaa maasta keppi tai käytä vaellussauvaa verryttelyliikkeissä. Tee lihaskuntoliikkeitä rinkan ja vesipullon kanssa kutakin 3 x 8-12. Lopuksi muista verrytellä selkää ja jäähdytellä hassusti tanssien ja pomppien. Tämä on hauskaa, kokeile vaikka! Jaa sun jumppahetkesi #luontohaaste.

Luontohaasteen retkitreeni

1. Lämmittely – Kävele pakattu rinkka tai reppu selässä 1-5 km

2. Lihasten verryttely keppiä tai vaellussauvaa hyödyntäen

3. Treeniosio. Kaikki liikkeet 3 x 8-12 toistoa

4. Jäähdyttely tanssien ja hassutellen

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,

Vastaa