Luontohaaste: Glögiretki

Me molemmat rakastetaan kuumaa glögiä ja viileitä kelejä. Nämä kaksi asiaa kuuluvat erottamattomasti yhteen! Glögi kuuluu myös osaksi hämärtyviä iltoja viltin alla, joulun odotusta, mutta on myös yksi parhaista retkijuomista viileille päiväretkille. Sinä päivänä, kun huomaa glögien saapuneen kaupan hyllylle alkaa pohdinta, voisiko jo aloittaa glögikauden? Glögikausi jatkuu meillä usein niin kauan kuin glögiä keväällä kaupasta löytyy. Me molemmat olemme aloittaneet glögikauden aikoja sitten ja nyt haastamme myös sinut nappaamaan termariin kuumaa glögiä ja suuntaamaan ulos retkelle. Voit tehdä lähiretken etätyöpäivän lomassa taukoilemaan tai pidemmän päiväretken läheiselle retkeilyalueelle. Retkikohteella ja retken pituudella ei ole merkitystä, kunhan eväät ovat kohdillaan ja retki virkistää. Mukaan voi napata valmiin glögin tai voit kokeilla keittää herkullisen mustikkaglögin Luontohaasteen ohjeen mukaan.

Kaisa kävi työpäivän  keskellä lähikallioilla nauttimassa kupin kuumaa, edellisenä päivänä itsetehtyjä perunarieskoja sekä mikä tärkeintä raikasta happea aivoille ja piristystä mielelle. Näillä eväillä iltapäivän työskenetely koneella taas maistui. Nyt kun illat pimenevät ja päivätkin ovat harmaita, kannattaa koittaa raivata valoisalla aikaa pienelle happihyppelylle.

Marraskuu on jo yli puolenvälin, joten meidän mielestä nyt on jo kaikilla glögikauden avaus ajankohtaista! 😄 Jaa sun glögihetkesi #luontohaaste, niin me päästään seuraamaan teidän retkiä.

Categories: Yleinen

Tagged as: , , ,

Vastaa