Vaellusriisipuuroa jouluretkellä

Riisipuuro kuuluu jouluun, mutta tuo myös hyvää vaihtelua vaelluksen aamupaloihin. Vaelluksen puuro keitetään riisihiutaleista, joiden keittoaika on 10 minuuttia. Riisipuuro tarjoillaan retkillä kanelisokerilla sekä voisilmällä. Nappaa resepti talteen ja lähde jouluretkelle!❤️

Jouluretken riisipuuro.

Vaellusriisipuuro 2 hlö

  • 2 dl riisihiutaleita
  • 50 gr maitojauhetta (tai puoleen litraan tarvittava määrä kookosmaitojauhetta)
  • 5 dl vettä
  • Suolaa
  • Kanelia ja sokeria

Pakkaa kotona puuron kuivat aineet (riisihiutaleet ja maitojauhe) tiiviiseen pussiin. Pakkaa pienempään pussiin kanelia ja sokeria.

Kuumenna 5 dl vettä retkikeittimellä. Kun vesi on kuumaa lisää puuroainekset. Hauduta miedolla lämmöllä ja hämmennä keittämisen aikana, sillä puuro nappaa helposti kiinni pohjaan. Lisää suola ja nauti puurohetkestä!

Riisipuuro pöyrisjärven erämaassa.

2 replies »

  1. Hei mistäs oot löytänyt tommosen kierteellinen muovikipon ruokailuastiaksi? Onko se neste tiivis? Oon yrittänyt ettiskellä mutta toistaiseksi tuloksetta

    • Toi on Nalgenen purkki, tilattu netistä mut jossain kohtaa löytyi myös Scandinavian Outdoorilta. Vetoisuus 0,6 l ja on ollu kestävä ja hyvä!👍

Vastaa