Retkiruoka

Vaellusriisipuuroa jouluretkellä

Riisipuuro kuuluu jouluun, mutta tuo myös hyvää vaihtelua vaelluksen aamupaloihin. Vaelluksen puuro keitetään riisihiutaleista, joiden keittoaika on 10 minuuttia. Riisipuuro tarjoillaan retkillä kanelisokerilla sekä voisilmällä. Nappaa resepti talteen ja lähde jouluretkelle!❤️

Jouluretken riisipuuro.

Vaellusriisipuuro 2 hlö

  • 2 dl riisihiutaleita
  • 50 gr maitojauhetta (tai puoleen litraan tarvittava määrä kookosmaitojauhetta)
  • 5 dl vettä
  • Suolaa
  • Kanelia ja sokeria

Pakkaa kotona puuron kuivat aineet (riisihiutaleet ja maitojauhe) tiiviiseen pussiin. Pakkaa pienempään pussiin kanelia ja sokeria.

Kuumenna 5 dl vettä retkikeittimellä. Kun vesi on kuumaa lisää puuroainekset. Hauduta miedolla lämmöllä ja hämmennä keittämisen aikana, sillä puuro nappaa helposti kiinni pohjaan. Lisää suola ja nauti puurohetkestä!

Riisipuuro pöyrisjärven erämaassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s