Kuvaaja: Oscar Manguy

Inspiraatiolista retkeilevistä ja seikkailevista naisista

Retkitarinat ja – kuvat sekä innostava sisältö blogeissa, instagramissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa saa ainakin meidät aina uudestaan ja uudestaan inspiroitumaan retkeilystä, löytämään uusia retkikohteita ja kannustaa kokeilemaan uusia lajeja. On niin mahtavaa kuinka paljon saman henkisiä ihmisiä ja etenkin naisia voi ympärilleen löytää niin livenä elämäänsä, kuin myös netin ihmeellisessä maailmassa. Naisten päivän kunniaksi me halutaankin jakaa meitä inspiroineita blogeja ja sometilejä, jotta voidaan nostaa toinen toisiamme ja kannustaa retkille, ulkoilun ja luontoliikunnan pariin. Ota naistenpäivän haaste vastaan ja suosittele sua inspiroivia retkeileviä tai seikkailevia naisia!

Ihan ekaksi me halutaan tietenkin nostaa toisemme esiin. On mahtavaa tehdä töitä ihmisen kanssa, joka jakaa samat kiinnostuksen ja innostuksen kohteet. Me molemmat rakastetaan luonnossa liikkumista ja seikkailua sekä innostutaan monista jutuista retkeilyyn liittyen. Kuitenkin me ollaan myös hyvin erilaisia ja se on Luontohaasteen vahvuus. Erilaisuudessamme me myös inspiroidaan toisiamme. Kannattaakin ottaa seurantaan instassa @kaisaseikkailulle ja @ellawilderness ja selvittää, mitkä on meidän eroavaisuudet ja mikä kaikki meitä yhdistää.

Seuraavaksi me halutaan nostaa esiin retkeily-, liikunta- ja seikkailublogeja:

Instagramissa löytyy paljon innostavia retkeilijöitä ja ulkoilmatyyppejä:

 • vuorenvarma.fi
 • miljafromholz
 • sanniran
 • makihakola
 • suvisadventures
 • minnajakosuo
 • eramimmit
 • eraladyt
 • tyvarettunturissa
 • seikkailumuikku
 • seikkailufiilis
 • lottahintsa
 • samoillapoluilla
 • juuliskan
 • lottapumpui
 • laukkateija
 • failedgirl
 • maailmanympäri
 • tuulisade
 • yesusanna

  Instagram on täynnä inspiraatiota, joten kommentoi oma inspiraatiosi alle!

Ja löytyy somesta myös yhteisöjä naisten retkeilyn kasvattamiseksi:

 • Outdoorsiskot
 • Eräkertut
 • Taivasalla

Omalla Instagram- tilillämme @luontohaaste on tietysti myös paljon retkeilyideoita ja inspiraatiota. Uskomme siihen, että yhteisöissä ja yhdessä tekemisessä on valtavasti voimaa ja siksi haluamme myös kannustaa, jakaa ja tukea muita seikkailevia ja retkeileviä naisia tilillämme. Aloita kanssamme keskustelu tai kysy kysymys. Sunnuntaisin vietämme seikkailusunnuntaita, jolloin jaamme aina meitä inspiroivia ja seikkailuun kannustavia Instagram-tilejä. Naistenpäivän kunniaksi kannustamme muitakin jakamaan etenkin inspiroivia naisia ja heidän tilejään somessa!

Mukavaa naistenpäivää kaikille oman elämänsä seikkailijoille! <3

Categories: Yleinen

Tagged as: , , , , , , , ,

Vastaa