Superhelpot kasvisquesadillat nuotiolla

Queasdillat on superhelppo tehdä nuotiossa, miksei myös retkikeittimellä. Tästä reseptistä on tullut kiva vakkariresepti, joka lähtee nykyään usein matkaan, kun kaipaa jotain helppoa, nopeaa ja tulilla valmistuvaa evästä! Minimissään riittää, että pakkaat mukaan tortillalettuja, mieleisesti täytteet, ja juustoa ja saat jo mahtavat retkiquesadillat valmistettua! Kannattaa testata ja rohkaisemme myös soveltamaan, tästä on helppo innostua! Muistathan, että nuotion teko on sallittu vain virallisille nuotiopaikoille. 🙂 Tässä reseptissä ei ole lainkaan ainesosamääriä, vaan lyhyelle retkelle usein tyypillisesti aineosia laitetaan nälkätilanteen ja fiiliksen mukaan.

Kasvisquesadillat

Tarvitset:

 • nuotiolle soveltuva paistinpannu
 • 2 x kulho tai kattila
 • paistinlasta
 • luvallinen nuotiopaikka

Ainesosat:

 • tortillalettuja (gluteenittomia tai tavallisia)
 • kypsiä mustapapuja
 • kirsikkatomaatteja
 • paprikaa
 • tacomausteseosta
 • juustoraastetta
 • suolaa.

Halutessasi voit tehdä lisäksi guacamolen, johon tulee avokadoa, valkosipulia, limeä, suolaa ja pippuria.

Tee näin:

Valmista guacamole ensin: Soseuta kattilassa yhden avokadon sisältö. Pilko sekaan puolikas valkosipulin kynsi ja purista sekaan puolikkaan limen mehu. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja sekoita. Guacamolea voit laittaa joko quesadillan sisään paistovaiheessa tai asetella lopuksi valmiin paistoksen päälle.

Quesadillat: Pilko tomaatit ja paprikat pieniksi paloiksi. Valuta mustapavuista neste pois. Sekoita keskenään kulhossa tai kattilassa (ilman lämpöä) pavut, vihannekset ja tacomausteseos. Lämmitä pannu nuotiossa. Levitä pannulle nokare voita ja asettele tortillalettu pannulle. Levitä tortillaletulle noin kaksi lusikallista kasvisseosta. Ripottele päälle juustoraastetta niin, että juustoa tulee reunoihin saakka. Asettele toinen tortillalettu päälle ja paina kämmennellä kokonaisuutta tiiviimmäksi. Paista nuotiopannulla noin 3-5 minuuttia per puoli ja käännä.

Nauti hyvässä seurassa ja kauniissa maisemassa!

Vastaa