Haasteiden takana

                                                ELLA

DSC04786

Rakastan haaveilua, useimmiten olen kuitenkin impulsiivinen ja ryntäämässä innolla uusiin haasteisiin ja seikkailuihin. Hassuttelu ja hulluttelu on elämässä tärkeää ja tekee erityisen onnelliseksi.

Nautin monen tyyppisestä tekemisestä ja opettelen mielelläni mahdollisimman paljon uusia taitoja. Nykyään löydän vapaa-aikaan ja harrastuksiin yhä enemmän ideoita ulkoa, niin aktiivista liikuntaa ja seikkailuja, kuin mielenrauhaa ja paikan hiljentymiseen omassa riippumatossa. Meri on lähellä sydäntäni, kasvettuani lapsuuteni Helsingissä sen läheisyydessä. Etenkin saaristo kätkee erityistä houkuttelevuutta, mutta toisaalta metsässä on yhtä lailla mystiikkaa ja se vetää minua puoleensa tutkimaan ja etsimään uusia paikkoja, jotka eivät koskaan lopu!

Haaveenani on innostaa ja kannustaa ihmisiä ihastumaan Suomen luontoon ja erityisesti sen neljään upeaan vuoden aikaan kannustamalla löytämään jokaisesta vuodenajasta oma juttu, josta iloita ja ammentaa voimaa!

Olen 29 –vuotias erä- ja luonto-opas, aikaisemmalta koulutukseltani sosionomi, olen myös opiskellut teatteritaiteen syventävän oppimäärän. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat retkeily erilaisissa olosuhteissa, kajakkimelonta, leijalautailu, pyöräily ja villiyrttien maailma.

Muumipapan sanoista pidän: ”Takaisin luontoon! Elämme vain kerran. Hiiteen velvollisuudet!”

KAISA

kaisa uus

 

Pidän vauhdista, toiminnasta ja liikunnasta ulkona sekä sisällä. Olen utelias uusille jutuille, taidoille ja tiedoille. Jokaisen puun tai puron takaa voi löytää seikkailun, kun vaan mieli on avoinna! Olen 32 -vuotias värikäs oman elämäni tutkimusmatkailija. Harrastan ulkoilua monipuolisesti mm. juosten, maastopyöräillen, meloen ja retkeillen kaikkina vuoden aikoina.

Olen viettänyt lapsuuden kesät saaristossa ja merellä. Saaressa seikkailtiin rantoja koluamalla ja metsissä juoksennellen, toisinaan leikeissäni olin merirosvo ja toisinaan vuorikiipeilijä. Sittemmin kaupunkilaistuin elämän viedessä opintojen ja työnkautta suurempiin kaupunkeihin. Nyt olen onnellisesti uudelleen metsäytynyt ja saanut luonnon ja ulkoilun osaksi elämääni. Mitä enemmän opin luonnosta, sitä enemmän se minua kiehtoo. Luonnossa liikkumalla voi oppia aina uutta itsestä, muista ja ympäristöstään.

Ammatiltani olen Erä- ja luonto-opas ja fysioterapeutti. Erityisryhmien liikunta ja luontoliikunta sekä erityisuinti ovat tärkeitä osaamisalueitani. Lisäksi olen opiskellut seikkailukasvatusta, jota hyödynnän ryhmien kanssa työskennellessäni. Tavoitteenani on saada kaiken ikäiset ihmiset löytämään luonto ja seikkailu, liikkumaan luonnossa ja oppimaan uutta omasta ympäristöstään.

Olisi huippua, jos ihan kaikki voisivat saada samanlaisia kiksejä ja fiiliksiä luonnossa liikkumalla, kuin itse saan!