Kurssit ja luennot

Luontohaasteen kursseilla sekä luennoilla tavoitteena on innostaa ja tarjota tietoja ja taitoja retkeilyn aloittamiseen sekä uusia vinkkejä jo retkeilleille. Kursseilla tarjotaan osallistujille upeita luontoelämyksiä, opitaan yhdessä uutta sekä toimitaan luonnossa vastuullisesti. Pyrimme tuomaan kaikkiin kursseihimme ripauksen elämyspedagogiikkaa ja seikkailullisuutta, koska se on erityisosaamistamme!


Naisten retkeilykurssi


Seuraava kurssi tulossa myyntiin elokuussa 2020 – ilmoittaudu mukaan!

Luontohaaste järjestää nyt uudenlaisen naisille suunnatun retkeilykurssin, jossa pääset sekä oppimaan retkeilytaitoja, että innostumaan ja onnistumaan huikeassa retkiporukassa! Kurssilla opetellaan perusretkeilytaitoja sekä syvennytään esimerkiksi retkiruokailun maailmaan. Päätavoitteena on saada jokaiselle osallistujalle hyvät valmiudet jatkaa kurssin jälkeen retkeilyä itsenäisesti. Tärkeänä tavoitteena on myös luoda turvallinen ja positiivinen ilmapiiri, jossa kaikki kysymykset ja pähkäilyt ovat sallittuja. Yhdessä tekeminen, toisiinsa tutustuminen, rohkaisu, kannustaminen ja ilo ovat kantavia teemoja läpi kurssin! Monipuolisen ja mielenkiintoisen sisällön mahdollistamiseksi kurssi toteutetaan osittain verkossa ja osittain maastoretkellä. 


Nuotioruokakurssi

Luontohaasteen nuotioruokakurssilla valmistetaan maittava 3 ruokalajin menu pienryhmissä nuotiolla kokkaillen.

Retkiruokaluento

2 tunnin osallistava luento retkiruoasta tarjoaa kattavan paketin retkiruokailusta sekä maittavia reseptejä kokeiltavaksi.

Melontakurssi

Elämyspedagoginen melontakurssi räätälöidään ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan.


Kehitellään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kurssi!